A Federación de Razas Autóctonas de Galicia BOAGA, participará na 15ª edición do Salón Internacional de Gastronomía e Turismo XANTAR, que se celebrará do 5 ao 9 de febreiro de 2014 no recinto Feiral Expourense,(Finca ...
O mércores 11 de decembro de 2013, ás 16:30h, celebrarase no restaurante Roma en Sarria, unha Masterclass de Cociña Autóctona con carne de Raza Cachena entre outros. A Masterclass de cociña autóctona na que se pode participar, está enfocada a dar a coñecer un menú elaborado con moi bos produtos autóctonos da provincia de Lugo, produtos da horta, da tenreira de raza Cachena e da carne de Porco Celta.
máis información en Masterclass de cociña
Do 6 ao 8 de decembro terá lugar na abadía do Mosteiro de Samos o II ENCONTRO - FEIRA DA GASTRONOMIA CONVENTUAL E MONACAL NOS CAMIÑOS DE SANTIAGO. Poderemos disfrutar dun evento que ten ...
Na Casa Perfeuto María, que está en Cabanamoura, no concello de Outes, na provincia da Coruña, celébranse unhas xornadas do Galo Mos ata final de ano. Os galos foron criados na granxa A Pataqueira, propiedade do criador Gervasio Mouro Ares, de Zas.
Para máis información pinche aquí.
Do 15 de novembro ao 8 de decembro celebraranse unhas novas xornadas do "GALO da RAZA MOS" no restaurante RIO LEA, en Castro Riberas de Lea, concello de Castro de Rei, Lugo.
Máis información en Restaurante Río Lea
O domingo 27 de outubro, a parroquia de San Xiao de Mos, no concello de Castro de Rei, Lugo, celebra no campo da festa a exposición e degustación que todos os anos fan para promocionar a nosa raza, que leva o nome do seu pobo.
máis información en: Galiña de Mos
A Federación Española de Razas Autóctonas (FEDERAPES) vai a celebrar na localidade oscense de Biescas, os días 18 e 19 de outubro, as VIII Xornadas Técnicas sobre razas autóctonas. Nesta poboación aragonesa daranse cita representantes ...
12.09.2013 O día 15 de setembro, terá lugar a "VII MOSTRA O MUNDO DA CABRA" en Merlán - Chantada (Lugo), a feira está organizada pola Asociación Veciñal Santo Tome de Merlán. Esta exposición abrirase ao público a partires das 10:00 h e nela, participarán exemplares de Cabra Galela. Posteriormente haberá degustación gratuíta de cabra cocida, queixo e leite de cabra ás 13:00 horas.
Programa do día 15 setembro, Festas de Merlán 2013