Limpar
uploads/9/news/cartel_xornadas_1.jpg

XORNADAS TÉCNICAS DAS RAZAS AUTÓCTONAS DE GALICIA EN PERIGO DE EXTINCIÓN NA 36ª SEMANA VERDE DE GALICIA

06.06.2013. Este ano, Boaga organiza as Xornadas Técnicas das Razas Autóctonas de Galicia en Perigo de Extinción no marco da 36ª Semana Verde de Galicia. Terán lugar no recinto Feira Internacional de Galicia de Silleda a fin de semana do 15 e 16 de xuño.


Ler Máis »

uploads/9/news/portada-cocinando-coas-razas-autoctonas_1.jpg

ROCÍO GARRIDO PRESENTARÁ O RECEITARIO “COCIÑANDO COAS RAZAS AUTÓCTONAS” NA FEIRA DO LIBRO DE OURENSE

05.06.2013. Este sábado 8 de xuño, ás 12.00 horas, Rocío Garrido Caramés presentará o seu receitario Cociñando coas razas autóctonas na Feira do Libro de Ourense, que está instalada na Alameda da cidade. A continuación, a autora asinará exemplares nas casetas das librerías onde se vende esta publicación.


Ler Máis »

uploads/9/news/dsc_0406.jpg

As razas autóctonas galegas terán un papel protagonista na Semana Verde

29.05.2013. O recinto feiral de Silleda acollerá do 13 ao 16 de xuño a 36º Semana Verde de Galicia, unha edición na que as razas autóctonas galegas en perigo extinción serán sen dúbida as protagonistas dentro da área gandeira.


Ler Máis »

uploads/9/news/foto_roci.jpg

ROCÍO GARRIDO FIRMOU EXEMPLARES DE “COCIÑANDO COAS RAZAS AUTÓCTONAS” NA CIDADE DO LÉREZ

27.05.2013. Este sábado, Rocío Garrido Caramés presentou o seu libro de receitas Cociñando coas razas autóctonas na Feira do Libro de Pontevedra. A continuación, a autora firmou exemplares na caseta da Libraría Pedreira.


Ler Máis »

uploads/9/news/portada_autoctonas_1.jpg

PRESENTACIÓN DO RECEITARIO “COCIÑANDO COAS RAZAS AUTÓCTONAS” NA FEIRA DO LIBRO DE PONTEVEDRA

23.05.2013. Mañá, sábado 25 de maio, ás 12.00 horas, Rocío Garrido Caramés presentará o seu libro de receitas Cociñando coas razas autóctonas na Feira do Libro de Pontevedra. A continuación, a autora firmará exemplares na ...


Ler Máis »

uploads/9/news/santa-comba-2x2-cachena-nuevo.jpg

Xornadas de tenreira Cachena no restaurante Santa Comba

21.05.2013. Dende hoxe e ata o vindeiro día 10 de xuño, o restaurante parrillada Santa Comba (San Pedro de Santa Comba, Lugo) acolle unhas xornadas gastronómicas de tenreira de raza Cachena procedentes de animais seleccionados da explotación Cachenas de San Breixo (Triacastela, Lugo).


Ler Máis »

uploads/9/news/ovella_galega_rio_lea_2j.peg

XORNADAS GASTRONÓMICAS DE CORDEIRO DE RAZA OVELLA GALEGA NO RESTAURANTE RÍO LEA

06.05.2013. O restaurante Río Lea (Castro de Ribeiras de Lea, Lugo) está celebrando dende o 3 de maio as Xornadas Gastronómicas de Cordeiro de Raza Ovella Galega. Prolongaranse ata o día 26 deste mes e consisten no ofrecemento dun menú selecto a base de canelóns de cordeiro, cordeiro asado, sobremesas caseiras e viño Ribeira Sacra Valcar.


Ler Máis »

uploads/9/news/sin-titulo.jpg

O blogueiro Enric Ribera dedícalle un post ás razas autóctonas galegas

03.05.2013. O xornalista e escritor Enric Ribera Gabandé vén de publicar no seu blog da rede social TV Cocina unha entrada dedicada a cada unha das razas autóctonas de Galicia en perigo de extinción. No ...


Ler Máis »


|
| © Boaga 2024